به گزارش روابط عمومی بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام، اختتامیه دهمین جشنواره ملی جلوههای فرهنگ رضوی در رسانههای کشور شب گذشته به میزبانی استان گیلان در تالار آینه بارگاه مطهر خواهر امام رضا (ع)، حضرت فاطمه اخری (س) برگزار شد و منتخبان این جشنواره برندگان خود را شناخت.
دکتر مجید رضاییان رئیس هیئت داوران این جشنواره پس از قرائت بیانیه هیئت داوران برندگان این جشنواره را به شرح ذیل اعلام کرد.
بخشهای این جشنواره شامل بخش خبر، گزارش خبری، مصاحبه، گزارش، یادداشت و سر مقاله، مقاله و نقد، تیتر، عکس و بخش ویژه بود.
بر اساس بیانیه پایانی هیات داوران، در برخی بخشها از جمله خبر و گزارش خبری نفرات اول تا سوم انتخاب نشدند و فقط شایسته تقدیر معرفی شدهاند.
اسامی برگزیدگان این جشنواره به شرح زیر است:
در بخش خبر «محمود طُغرایی» از خراسان رضوی با تدوین ۲ اثر «ضرب نیشابور در فهرست آثار ملی ایران و «زیارت رضوی به عنوان میراث ناملموس» شایسته تقدیر شد و کسی در این بخش از نظر هیئت داوران حایز رتبههای اول تا سوم نشد.
در بخش گزارش خبری، «فرزانه شهامت» از خراسان رضوی با اثر «هزار و ۶۴۰ کیلومتر تا عشق» و «مریم قمریان» از اصفهان با اثر «روایت مهجوری» شایسته تقدیر شد و و کسی در این بخش از نظر هیئت داوران حایز رتبههای اول تا سوم نشد.
در بخش مصاحبه، «مجتبی برزگر» از تهران به دلیل گفتوگو با فرخ نعمتی بازیگر نقش امام رضا در سریال ولایت عشق، به همراه «آذیتا ذُکاء» از خراسان رضوی به دلیل گفتوگو با مهندس پیشکسوت حرم مطهر رضوی به مقام دوم مشترک دست یافتند، همچنین «مریم مرتضوی» از تهران به دلیل گفتوگو با خواننده قطعه آمدمای شاه پناهم بده به مقام سوم رسید، «محسن حدادی کاریزی» از تهران نیز با اثر روایت دلدادگیِ بازرگانِ سیک به امام رضا (ع) شایسته تقدیر شد.
در بخش گزارش، «زینب آخوندی» از قم با اثر «اعتکاف هنری طراحان نقشهای بهشتی در قم» اول شد، «الهام مهدی زاده» از خراسان رضوی با اثر «سفیران بخشش» به مقام دوم رسید و «محمد خواجه پور» از فارس با اثر «دختر مادری بودم خوابیده روی سنگ غسالخانه» به همراه «سمیرا شاهیان» از خراسان رضوی با موضوع «مشهدالرضا خانه آخرت ناموران جهان اسلام» به مقام سوم مشترک رسیدند.
در بخش یادداشت و سرمقاله، «امیر جلیلی نژاد» از خراسان رضوی با اثر «جهانشهر بیزبان» به مقام اول رسید، «غلامرضا بنی اسدی» از خراسان رضوی با اثر «پُر شویم ما از صفات آفتاب» به مقام دوم رسید، «امین رحیمی» از تهران با اثر «زیارت به روش قاجاری ها» و «پیمان اسحاقی» از خراسان رضوی با اثر «پژوهش درباره فرهنگ رضوی را جدی بگیرم»، موفق به کسب رتبه سوم مشترک شدند.
در بخش مقاله و نقد، «محسن فاطمی نژاد» از خراسان رضوی با اثر «ضرورت بازشناسی سیره رضوی» اول شد، «انسیه موسویان» از تهران با اثر «کتابهای آیینی که کلیشهها را شکستند» به مقام دوم رسید و «محمد جواد استادی» از خراسان رضوی با اثر «درنگی بر مفاهیم زیارت و مشهد در سینما» به مقام سوم دست یافت.
در بخش تیتر، «لیلا کوچک زاده دندانساز» از خراسان رضوی با اثر «بلوای نان و گلوله باران» حائز رتبه اول شد، «فاطمه احمدی ماشک» از خبرگزاری فارس گیلان با اثر «آب و جاروی رشت برای ساعت هشت» رتبه دوم را کسب کرد و «پیمان طالبی» از تهران با ۲ اثر «فرود آواز در گوشه رضوی» و «مهمانیهای مخصوص» به رتبه سوم دست یافت.
در بخش عکس، «مریم آل مومن دهکردی» از چهارمحال و بختیاری با اثر «به طرف حرم مطهر امام رضا (ع) پیش از آغاز کرونا» به مقام دوم رسید، «فاطمه سلطانی» از خراسان رضوی با اثر «صدای رضا» سوم شد، «ساناز صفایی» و «مهناز نوریان» هر ۲ از خراسان رضوی با آثار «انتظار برای زیارتی دوباره» و «سالروز عبور کاروان امام رضا (ع) از روستای فدیشه نیشابور» شایسته تقدیر شدند، در این بخش کسی حائز رتبه اول نشد.
در بخش ویژه، «علی فرج زاده» از قم با اثر «مهارت گفتوگو را از امام رضا (ع) بیاموزیم» به مقام دوم رسید، «حمیدرضا مطهری» از قم با اثر ا «مام رضا (ع) و تعامل با فرقههای اسلامی در عصر ولایتعهدی» سوم شد و «فاطمه طالبیان» از خراسان رضوی با اثر «ولایت خورشید» شایسته تقدی شناخته شد، در این بخش کسی حائز رتبه اول نشد.