English Arabic
به شمس توس خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود
    
 

اخبار

جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع)، ارتباط خود را با رسانه های بین المللی بیشتر کند

جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع)، ارتباط خود را با رسانه های بین المللی بیشتر کند
قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما در امور اقتصادی گفت: محصولات تولیدی با نگاه فرهنگی و دینی، اگر بخواهد در رسانه های همسو در کشورهای دیگر مطرح شود، به لوازمی نیاز دارد که نخستین لازمه آن هم موضوع «زبان گردانی» و ترجمه است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام، دکتر «حسین رضی» قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما در امور اقتصادی گفت: اصل برگزاری جشنواره بین المللی امام رضا(ع)، فعالیت خوب و درستی است خصوصا در زمانه ای که در تهاجم فرهنگی و رسانه‌ای، همه مردم با آن مواجه هستند و کارهای اینچنین می‌تواند موثر باشد اما می بایست جنبه های مردمی و انعکاس رسانه ای آن بیشتر شود تا در سطح جامعه، نمود بیشتری داشته باشد.
وی افزود: این جشنواره فرهنگی هنری که به همت بنیاد بین المللی امام رضا (ع) برگزار می شود می تواند آثار فرهنگی گسترده ای در جامعه داشته باشد که رسانه ای کردن جشنواره و مطرح کردن آن در مجموعه های مردمی، می تواند بر میزان تاثیرات آن بیفزاید.
رضی خاطرنشان کرد: اینگونه جشنواره ها باید با شهرداری ها و استانداری ها و یا مجموعه هایی که با بدنه مردمی بیشتر سر و کار دارند، پیوند محکمتری برقرار کند تا نتایج بهتری به دست آورد. ضمن این که در زمینه تولید آثار نیز کارهای تبلیغاتی بیشتری انجام شود و در رسانه ملی دیده شود تا دستاوردهای بیشتری را از آن ببینیم. حضور مدیرانی از استان خراسان رضوی و مشهد در سطح رسانه ملی نیز فرصت مغتنمی است که باید از آن استفاده کرد.
وی تأکید کرد: به این نکته نیز باید توجه داشت که محصولات تولیدی با نگاه فرهنگی و دینی، اگر بخواهد در رسانه های همسو در کشورهای دیگر مطرح شود، به لوازمی نیاز دارد که نخستین لازمه آن هم موضوع «زبان گردانی» و ترجمه است. موضوعی که مستلزم «مدیریت» و «هزینه» است و ضمنا این کار باید به صورت کاملا حرفه ای و دقیق انجام بگیرد. از سوی دیگر، این کار نیاز به ساختار ارتباطی دارد که نهادهایی مانند اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی می توانند نقش تسهیل کننده برای آن ایفا کنند. این نکته را نیز نباید از یاد ببریم که مسلمانان اعم از شیعیان و غیر شیعیان و حتی غیرمسلمانان، نسبت به امام رضا (ع) نگاه ویژه ای دارند؛ فرصت و ظزفیت بالقوه بسیار مهمی که باید به درستی از آن استفاده کرد.
قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما در امور اقتصادی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از سوی دیگر، ما باید مباحث فرهنگی را با موضوع اقتصاد گره بزنیم؛ اگر برای بن مایه اقتصادی فعالیت های فرهنگی برنامه ریزی جدی صورت بگیرد، این برنامه ها ماندگاری خواهد داشت. مثلا در تولید آثار فرهنگی، برخی از عناصر آن را تبدیل به آثار ملموس می کنند که جنبه درآمدزایی دارد. در موضوع زیارت و سوغات، این موضوع می تواند مورد توجه باشد.
وی تصریح کرد: می توان در فروشگاه های ارائه سوغات زائر، برای همه سین و نگاه ها و سلیقه ها، محصولاتی تولید کرد که تولیدات جشنواره رضوی می توان در آن ایفای نقش کند و در نهایت، اقتصادی را سامان دهد که دورن مایه فرهنگی و دینی و متعلق به امام رضا (ع) دارد. کار در حوزه ائمه (ع) نباید صرفا به صورت هدیه و رایگان صورت بگیرد. مردم حاضرند برای کالای ماندگار فرهنگی هزینه کنند. باید برای حلقه مصرف، برنامه ریزی درست صورت بگیرد تا چرخه تولید را به درستی به حرکت درآورد و این نیازمند یک طراحی درست و دقیق است.


انتهای پیام/


۳۱ خرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۳۴

اظهار نظر

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز:
 
نام فرستنده:
پست الکترونیک: *  
نظر: *
 
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  


کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) می‌باشد.