پیشکسوت عکاسی حرم و بارگاه رضوی گفت: به اکثر کشورهای جهان رفتهام و هرکس شناختی از این امام همام داشت، به ایشان ارادت خاصی میورزید و هر زمان عکسی از حرم امام رضا(ع) به عنوان هدیه به کشورهای خارجی میبردم بسیار مورد استقبال میگرفت.
محمد لطفی در گفتوگو با ستاد اطلاعرسانی بیستمین دوره جشنواره ملی و بینالمللی فرهنگی و هنری امامرضا علیهالسلام، اظهارداشت: ۵۰ سال است که عکاسی میکنم و در این مدت شاهد ارتباط مردم با عکسها و تاثیرگذاری عکس بودم.
وی ادامه داد: به اکثر کشورهای جهان رفتهام و هرکس شناختی از این امام همام داشت، به ایشان ارادت خاصی میورزید و این ارادت فوقالعاده بوده است؛ یعنی هر زمان عکسی از حرم امام رضا(ع) به عنوان هدیه به کشورهای خارجی میبردم بسیار مورد استقبال میگرفت.
این پیشکسوت عکاسی عنوان کرد: یکی از کارهای خوب بنیاد امام رضا(ع) ارسال 175 تابلوعکس به 50 کشور دنیا در جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا(ع) بود که تمامی این عکسها در 50 کشور دنیا به نمایش گذاشته شد.
لطفی بیان کرد: عکس را به عنوان یکی از قوی ترین هنر و حتی به عنوان مادر رسانه ها میدانم؛ جهان روی عکس به عنوان یک رسانه قوی توجه دارد یک عکس میتواند به اندازه یک کتاب مفهوم داشته باشد و روی مخاطب تاثیر بگذارد؛ عکسها بدون استثنا از لحاظ روانی و هم چشمی روی مخاطب تاثیر میگذارند.
وی ادامه داد: از حالا به بعد که جشنواره عکس رضوی در مشهد برگزار میشود؛ باتوجه به اینکه مشهد یکی از مکانهایی است که حرف اول را در زمینه عکس در ایران میزند؛ به عنوان یک رسانه قوی هم اثر گذار خواهد بود.
این پیشکسوت عکاسی اضافه کرد: یک عکاس وقتی میخواهد یک عکس تاثیرگذار بگیرد باید ابتدا آن صحنه روی خودش تاثیر بگذارد تا عکسی که گرفته شد روی دیگران نیز اثر بگذارد؛ گرفتن بهترین عکس، زدن یک شاتر و یا یک قاببندی تنها نیست بلکه باید حتما مفهومی کار کرد، البته مسئله امام رضا(ع) جدای از تمام موضوعات عکاسی است و اثر مستقیم دارد.
انتهای پیام/
|