مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) گفت: باید از مضامین گنبد، کبوتر، بارگاه عبور کنیم و به سمت شخصیت و معارف امام رضا(ع) برویم و به رویکرد دینی در این حوزه بیشتر بپردازیم.
به گزارش ستاد اطلاعرسانی بیستمین دوره جشنواره ملی و بینالمللی فرهنگی و هنری امامرضا علیهالسلام، مرتضی سعیدی زاده ظهر امروز چهارشنبه در نشست با اعضای دبیرخانه جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان اظهار داشت: ما دنبال این نیستیم که تولیداتی داشته باشیم و این تولیدات تنها روی طاقچه مدیران باشد.
وی ادامه داد: این نگاه که روی اشعار کودک و نوجوان کار گرافیکی انجام شود و در اختیار این قشر از جامعه قرار بگیرد یکی از اقداماتی است که باید به آن توجه شود.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) افزود: هدف در جشنواره امام رضا(ع) دو بخش است؛ یکی در بخش تولید و بخش دیگر رشد استعدادها است. توانمندسازی کنشگران و رشد تخصصی افراد در این گردون است و این، نیاز به یک سری الزاماتی دارد. در همین راستا کارگاه های در کنار جشنواره امام رضا (ع) پیش بینی کرده ایم.
سعیدی زاده با بیان اینکه این دوره از جشنواره باید برای بهره مندی از تولیدات باید تلاش جدی داشته باشیم، اضافه کرد: ما کارگاه پوستر را در کنار جشنواره گرافیک قم داریم که طی امروز و فردا چهار کارگاه برای پوستر برگزار میشود و حدود ۱۰ اسفند ماه کارگاه تصویرسازی در تهران، کارگاه کتیبه و کارگاه کارتون در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد:برای حضور در این کارگاه ها افراد از سراسر کشور رزومه خود را برای ما ارسال میکنند و از میان این افراد ۲۰ تا ۴۰ نفر برای حضور در کارگاه ها و ورکشاپها دعوت میشوند تا یک فرایند تعامل، موضوعی و تکنیکی ایجاد شود و یک محصول خوب برای این جشنواره تولید شود.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) گفت: اگر برای جشنواره شعر کودک کارگاهی تعریف شود و با توجه به نزدیکی همدان به تهران می توانیم این کارگاه را در تهران برگزار کنیم که در مرکزیت کشور باشد چرا که رفت و آمدها راحت تر است و این کارگاه میتواند در فضای جریان سازی، توانمند سازی، ایده پردازی به رشد موضوعی این جشنواره کمک کند.
وی با بیان اینکه باید از مضامین گنبد، کبوتر، بارگاه عبور کنیم، عنوان کرد: باید به سمت شخصیت و معارف امام رضا(ع) بیشتر برویم و به رویکرد دینی در این حوزه بیشتر بپردازیم، متاسفانه امروز با وجودی که امام رضا عالم آل محمد است اما کمتر کودک و نوجوان ما با این عالم آشنا است باید بررسی کنیم که از چه دریچه ای باید با مخاطب تعامل کنیم تا امام رضا(ع) به عنوان یک شخصیت برجسته علمی در ذهن کودک و نوجوان جانمایی شود.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) تصریح کرد: مهلت ارسال آثار به جشنواره ۲۰ فروردین است، شعر مثل تئاتر و فیلم نیست که باز بینی، اجرا داشته باشد شاید بتوانیم این مهلت را تا ۲۰ اردیبهشت هم تمدید کنیم، جشنواره شعر و داستان میتواند با فاصله 10 روز مانده به جشنواره داوری هایش انجام شود،الزامی برای پایان دادن به جشنواره و برگزاری اختتامیه نداریم.
سعیدی زاده عنوان کرد: حتی اگر اختتامیه بعد از میلاد هم برگزار شود،مخالفتی ندارم به شرط اینکه در شهریورماه جشنواره تمام شود اما به محصول خوب برسیم، ما نمیخواهم با این نگاه جلو برویم که رسیدن به میلاد جشنواره ها به پایان برسند، بنا به هر دلیلی اگر جشنواره ای به جمع بندی نرسید و به چالش برخوردیم می توانیم تا پایان شهریور این جشنواره را ادامه دهیم اما باید محصول خوبی در انتها داشته باشیم.
وی تصریح کرد: اگریک بسته محتوایی با محوریت شخصیت امام رضا(ع)، تولید کنیم و در اختیار شاعران کودک و نوجوان قرار دهیم تا از دریچه آن معارف، اشعاری در زمینه امام رضا (ع) تولید کنند، دو هفته وقت بگذارید تا بسته ای از نظام معرفی و شخصیتی امام رضا (ع) انتخاب شود و در 10 الی 15 صفحه در اختیار شاعران کودک قرار گیرد.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) گفت: نقد و بررسی شعر کودک و نوجوان میتواند یکی از موضوعاتی باشد که در جشنواره مورد توجه قرار گیرد، بنیاد امام رضا(ع) در مشهد، دفتر شعر و ادبیات رضوی تشکیل شده است، احتمالا یک دبیرخانه دائمی در مشهد برای جشنوارههای شعر و داستان شکل بگیرد تا بتوان این جشنوارهها را مدیریت کنیم.
انتهای پیام/
|