English Arabic
به شمس توس خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود
    
 

اخبار

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع): کتابخانه تخصصی رضوی در همدان ایجاد می‌شود

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع): کتابخانه تخصصی رضوی در همدان ایجاد می‌شود
مدیرعامل بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با بیان اینکه فلسفه وجودی این بنیاد ترویج جریان احیای امر ولایت اهل بیت (ع) و امام رضا (ع) در زیست بوم کشور است، گفت: در همین راستا کتابخانه تخصصی رضوی در همدان ایجاد می‌شود.

به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی بیستمین دوره جشنواره ملی و بین‌المللی فرهنگی و هنری امام‌رضا علیه‌السلام، مرتضی سعیدی زاده ظهر امروز در جلسه ستاد استانی چهاردهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی که در استانداری همدان برگزار شد؛ اظهار کرد: بنیاد بین المللی امام رضا(ع) تاکنون در حوزه هنر و رسانه ۱۹ دوره جشنواره در سالیان گذشته برگزار کرده است؛ این جشنواره ها سابقه جریان سازی به وسعت ایران اسلامی داشتند و فارغ از همه ایران را در بر می‌گرفتند.

وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌های فرهنگی هنری رضوی از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی کلید خورد و پس از 10 دوره، از سال 91 با شکل‌گیری بنیاد بین المللی امام رضا(ع) برنامه از طریق این بنیاد دنبال شد؛ تصریح کرد: از ابتدای برگزاری این جشنواره‌ها تاکنون ۸ میلیون و ۵۰۰ اثر به جشنواره‌های رضوی ارسال شده است و این استقبال به این دلیل است که جشنواره امام رضا(ع) یکی از عمومی ترین جشنواره های فرهنگی و هنری کشور است.

سعیدی‌زاده با بیان اینکه حدود ۲ هزار نقطه در سطح جهان در این سال‌ها در برگزاری مراسم‌های دهه کرامت مشارکت کرده‌اند، گفت: امام رضا(ع) می‌فرمایند «خدا رحمت کند کسی را که امر ما را احیا کند، یعنی علوم ما را به دیگران بیاموزد و اگر مردم در زیبایی کلام معرفت پیدا کنند از ما تبعیت می‌کنند.» فلسفه وجودی بنیاد هم بر این اساس شکل گرفته و هدف آن گسترش جریان احیای امر ولایت اهل بیت علیهم السلام و امام رضا علیه السلام در زیست بوم کشور است.

سعیدی زاده با بیان اینکه جشنواره امام رضا(ع) با پویش متفاوت است گفت: تلاش داریم بهترین تولیدات را در این جشنواره داشته باشیم و با پایان این جشنواره آثار برگزیده را در  هفته‌های فرهنگی امام رضا(ع)به نمایش خواهیم گذاشت.

وی عنوان کرد: امسال ۱۶ جشنواره در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود که این جشنواره‌ها را متناسب با زیست بوم استانهای کشور برگزار می‌کنیم بر این اساس جشنواره‌ها بین ۱۵ استان تقسیم شدند و خراسان رضوی دو جشنواره را برگزار خواهد کرد.

مدیرعامل بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با بیان اینکه همدان در این دوره میزبان برگزاری جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی است؛ تصریح کرد: جشنواره شعر رضوی امسال در چهار بخش شعر فارسی، عربی، ترکی و شعر کودک و نوجوان است. بخش شعر عربی و شعر ترکی در سطح بین‌المللی پذیرای آثار شاعران هستند.

سعیدی‌زاده با تأکید بر اینکه امسال برای جشنواره‌ها شورای سیاستگذاری ملی تعیین شد، خاطرنشان کرد: بنا را براین گذاشتیم که تا ۴ دوره هر جشنواره در یک استان ثابت، مستقر بشود تا با پایداری جشنواره‌ها، بتوانیم این فرهنگ را گسترش بدهیم. قرار است در کنار جشنواره‌ها کارگاه‌های آموزشی را هم فعال کنیم که به ایده پردازی و توانمندسازی فعالان این حوزه بپردازد و در استان همدان هم این دوره‌ها برای شاعران کودک و نوجوان فعال می‌شود. همینطور برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا خروجی جشنواره در قالب کتاب منتشر شده و در اختیار جامعه کودک و نوجوان قرار بگیرد و انتظار می‌رود این آثار در فضای مجازی و رسانه ای ‌و فضای محیطی هم استفاده شود.

سعیدی‌زاده در پایان ضمن اعلام آمادگی برای راه‌اندازی کتابخانه تخصصی رضوی در همدان، از همکاری برای تهیه منابع این کتابخانه خبر داد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان هم در این جلسه گفت: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره تا ۲۰ فروردین سال آینده است.

مسعود ویژه افزود: اعلام نتایج داوری ۱۰ اردیبهشت سال آینده و تاریخ اختتامیه نیمه نخست خردادماه ۱۴۰۲ است.

او تأکید کرد: جمع بندی همه جشنواره‌های رضوی همزمان در دهه کرامت مشهد مقدس برگزار می‌شود.

*توجه به نقش آموزش و پرورش در ترویج فرهنگ رضوی

استاندار همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه کشور ما متعلق به آقا علی ابن موسی الرضا (ع) است، میزبانی از چهاردهمین جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی را بسیار ارزشمند دانست و گفت: بنیاد امام رضا (ع) در زمینه ترویج فرهنگ رضوی، فعالیت‌های قابل توجهی داشته و توسعه و احیای فرهنگ رضوی را با ابزار هنر و رسانه در دستور کار خود قرار داده است.

علیرضا قاسمی فرزاد با بیان اینکه فلسفه وجودی هنر، مانایی و ماندگاری آثار فاخر است با تأکید بر نقش آموزش و پرورش در این زمینه، خاطرنشان کرد: باید نقطه تمرکز و هدف آموزش و پرورش برای کودکان و نوجوانان، از زمان پیش دبستانی باشد تا شخصیت فرزندانمان و چهارچوب ذهنی آنان را با فرهنگ رضوی پرورش دهیم.

وی افزود: بنیاد بین ‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با این گستره فعالیت و متولیانی که خود از جنس فرهنگ هستند - از جمله وزیر فرهیخته فرهنگ و ارشاد اسلامی که ایشان از مفاخر این استان هم هستند- می‌تواند در این زمینه فعالیت‌های مثمر ثمر داشته باشد.

استاندار همدان تأکید کرد: در استان همدان با رویکردی که دولت سیزدهم دارد، در کنار همه فعالیت ها توجه ویژه‌ای به حوزه فرهنگ داریم زیرا اساس انقلاب ما، انقلاب فرهنگی است؛ این را هم باید بگویم که مبانی فرهنگی در این استان بسیار قوی و غنی است و مردم همدان پیوند ناگسستنی با اهل بیت علیهم السلام و ولایت دارند.

قاسمی فرزاد خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی استان هم به عنوان یک تکلیف سازمانی و هم از نظر اعتقادی برای برگزاری این جشنواره پای کار خواهند آمد.

علاقمندان می‌توانند از طریق سایت shamstoos.ir رایانامه razavifestival.shc@gmail.com شماره تلفن ۳۲۵۱۲۱۱۰- ۰۸۱ و نمابر ۲۵۱۲۲۳۵ ۳- ۰۸۱ با دبیرخانه این جشنواره ملی در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

۳ اسفند ۱۴۰۱ ۱۳:۰۵

اظهار نظر

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز:
 
نام فرستنده:
پست الکترونیک: *  
نظر: *
 
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  


کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) می‌باشد.