داور سیزدهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان رضوی با اشاره دشواری قضاوت درباره آثار مرتبط با این جشنواره گفت: مهمترین نکته در بررسی آثار جشنواره، بُعد تربیتی و اخلاقی و تأثیر آن بر روی جامعه هدف است.
محمدعلی قویدل در گفتوگو با ستاد اطلاعرسانی بیستمین دوره جشنوارههای ملی و بینالمللی فرهنگی و هنری امامرضا(ع)، اظهارداشت : خوشبختانه در سالهای اخیر تئاتر کودک و نوجوان روند صعودی خود را طی کرده و عوامل متعدد به ویژه نویسنده و کارگردانهایی که از شهرستانهای مختلف کارهای زیبا و پر محتوایی ارائه دادند از عوامل تاثیرگذار این امر هستند.
وی با اشاره به حساسیتهای تئاتر کودک و نوجوان و ظرافت این عرصه افزود: طبیعتاً در خصوص کودک و نوجوان نوشتن باید بُعد تربیتی و اخلاقی آن اثر در نظر گرفته شود.
قویدل تصریح کرد: این جشنواره با محوریت نام مبارک و سیره امام رضا علیه السلام است و به نوعی اشاراتی است به مسائل اخلاقی و تربیتی که این مسائل در سن کودک و نوجوان بسیار ظریف و حساس است و اگر ما خوب عمل کنیم به طور جدی ممکن است نتیجه مثبتی داشته باشیم و اگر بد عمل کنیم نتیجه آن طبیعتاً منفی خواهد بود و حتی ممکن است مسائل بدتری را بوجود بیاورد.
داورسیزدهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان رضوی عنوان کرد: کار در این عرصه سخت است و داوری آن سختتر؛ با توجه به اینکه از شهرستانهای مختلف کشور با پتانسیلهای مختلف و قوی هنرمندان حضور یافتند حقیقتاً داوری مشکل است اما بر اساس تشخیص و استانداردهای لازم سعی داریم تا انصاف را رعایت کنیم هرچند که عاری از اشتباه و خطا نیستیم.
وی خاطرنشان کرد: در جشنواره کودک و نوجوان باید در نظر بگیریم که نکات اخلاقی، تربیتی، آموزشی، فرهنگی و هنری در سنین پایین از دو مولفه برخوردار است ابتدا حسیاست بالا و دیگری ظرافت، که اگر این دومسئله را در نظر نگیریم نتیجه مطلوبی بدست نخواهیم آورد.
انتهای پیام/
|