به گزارش ستاد اطلاعرسانی بیستمین دوره جشنوارههای ملی و بینالمللی فرهنگی و هنری امامرضا(ع)، مرتضی سعیدیزاده روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در محل ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران اظهارداشت: جشنوارههای تخصصی امام رضا(ع) یا به تعبیری بنیاد بین المللی امام رضا(ع) که متولی برگزاری جشنوارههای امام رضا(ع) است، ماموریتش احیای امر اهل بیت (ع) و امام رضا(ع) در توسعه فرهنگ رضوی است.
وی افزود: این ماموریت احیای امر اهل بیت را با توجه به حدیثی که حضرت فرمودند که «خدا رحمت کند بنده ای را که احیای امر ما را انجام میدهد و این احیای امر بگونه ای انجام می شود که علوم ما را بیاموزد و آن را به دیگران نیز بیاموزاند».
مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع) عنوان کرد: تاکیدی که در بنیاد امام رضا(ع) داریم بر انتقال محاسن و زیباییهای کلام اهل بیت(ع) است که بهترین و میسر ترین مسیر برای این اتفاق حوزه هنر و رسانه و زیست بوم هنر و رسانه برای انتقال معنا و پیام ائمه عصمت و طهارت و امام رضا(ع) است.
وی ادامه داد: جشنواره بینالمللی امام رضا(ع) عمومی ترین جشنواره کشور در ۱۹سال گذشته بوده است؛ با این ادعا که ۸میلیون و ۵۰۰اثر در طی این ۱۹دوره جشنواره دریافت شده و جریان عمومی فرهنگ رضوی را در سطح کشور گسترش داده و فراگیری را ایجاد کرده است.
سعیدی زاده عنوان کرد: این ۸میلیون و ۵۰۰اثر نشان دهنده همه دلدادگی مردم به امام رضا است و هم ارادت اصحاب هنر و رسانه است و باید این جریان عمومی را پاس بداریم از طرفی هم با یک نگاه ارتقایی باید به تخصصی شدن جشنواره ها بپردازیم.
مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع) گفت: محصولات این جشنواره ها باید در معرض عموم مردم قرار گیرد و هم این محصولات باید فاخر باشد تا مورد استفاده و بهره برداری قرار گیرد و محصولی تولید نشود که در بستر بهره گیری مورد عنایت و توجه قرار نگیرد.
وی عنوان کرد: جشنواره باید متحول شود؛ در این بیستمین دوره میزان تحولی که به جشنواره دادیم این بود که جشنواره را کاملا تولید محصول محور ببینیم و در انتهای جشنواره محصولات فاخر شانزده دوره جشنواره با رویکرد مشارکت نخبگان و اصحاب هنر و رسانه با توجه به رویکردهای تخصصی طوری تولید شود که مورد استفاده متخصصین و عموم جامعه قرار گیرد.
سعیدی زاده با اشاره به شورای ملی جشنواره ها اظهار کرد: در این جشنواره شورای سیاستگذاری ملی را تعریف کردیم که برای هر جشنواره تاسیس شده است و وزارت ارشاد و بنیاد بینالمللی امام رضا، اداره کل ارشاد استان ها در این شورا عضو هستند و جریان هدایت جشنواره را از این مسیر شکل می دهند و علاوه بر این شورا، دبیر تخصصی نیز تعریف کردیم که در همه جشنواره ها حضور دارند.
وی با اشاره به جریان توانمندسازی گفت: جریان توانمندسازی کارگاه های آموزشی را در این دوره مد نظر داریم که در دوره های قبل کمتر به آن پرداخته شده، جریان توانمند سازی هنرمندان را باید در قالب جشنواره به آن بپردازیم و از این رو کارگاه های آموزشی تدارک دیده شده است و به تولید اثر، ایده پردازی، نقد آثار پرداخته می شود.
مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع) در خصوص تولیدات جشنواره نیز گفت: دو رویکرد بستر فضای مجازی و فضای عمومی جامعه تعریف شده و در بستر عمومی جامعه به سمت تولید محصولات در شبکه های اجتماعی می رویم و در انتهای جشنواره این تولیدات در معرض عموم قرار میگیرد ضمن اینکه یک بانک جامع اطلاعات رضوی در ایام میلاد امام رضا(ع) رونمایی می شود و همه محصولات نوزدهمین دوره در این این بانک اطلاعاتی موجود است.
سعیدیزاده گفت: در بستر حقیقی جامعه به سمت رویدادهای فرهنگی و هنری و تبلیغی خواهیم رفت و به نام رویدادهای هفته فرهنگی رضوی که از اردیبهشت ماه آینده در استانها در معرض عموم شهروندان قرار خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اتفاقات چند ماه گذشته در کشور؛ جشنواره امام رضا می تواند محل وفاق همه جریانهای فکری و نگرشهای سیاسی با هر سلیقه سیاسی که در بستر جامعه وجود دارد باشد. آستان مقدس امام رضا(ع) میتواند جریان ساز و مورد وفاق وحدت جریانهای سیاسی هنر و رسانه دنبال شود و امیدواریم همه هنرمندان بتوانند آثار خود را پیشکش حضرت امام رضا(ع) کنند.
انتهای پیام/