English Arabic
به شمس توس خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود
    
 

اخبار

دبیر جشنواره ملی سرود رضوی: «دانش‌آموزان» مخاطبان اصلی جشنواره هستند

دبیر جشنواره ملی سرود رضوی: «دانش‌آموزان» مخاطبان اصلی جشنواره هستند
دبیر جشنواره ملی سرود رضوی استان گلستان با بیان اینکه «دانش‌آموزان» مخاطبان اصلی جشنواره هستند، گفت: مهلت فراخوان ارسال آثار به این جشنواره تا ۲۸ اسفندماه ادامه دارد.

سید مجتبی ذبیحی در گفت‌وگو با خبرنگار ستاد اطلاع‌رسانی بیستمین دوره جشنواره‌های ملی و بین‌المللی فرهنگی و هنری امام‌رضا(ع) اظهارداشت: تا این لحظه ۱۵ اثر به دبیرخانه جشنواره سرود رضوی ارسال شده و پیش بینی می‌شود، ارسال آثار امسال به ۵۰۰ اثر افزایش یابد.

دبیر جشنواره ملی سرود رضوی استان گلستان در ادامه با اشاره به اینکه فراخوان مهلت ارسال آثار به جشنواره تا ۲۸ اسفندماه جاری ادامه دارد، افزود: در این راستا گروه‌های مختلف درگیر شرکت در جشنواره، معمولا یک هفته مانده به مهلت فراخوان؛ آثار خود را به دبیرخانه ارسال می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: به لحاظ برگزاری کیفی و مطلوب جشنواره سرود رضوی، یک دوره توانمندسازی با حضور ۶۴ نفر و به میزبانی شهر گرگان از استان‌های مختلف برگزار شد که این امر کمک شایانی به برگزاری باکیفیت جشنواره خواهد کرد.

ذبیحی با بیان اینکه شاهد افزایش ۴۰ درصدی ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره هستیم، عنوان کرد: با توجه به اینکه، جشنواره فوق مختص دانش‌آموزان است‌، رده‌های سنی بالاتر از دانش اموزی باید در جشنواره آواها و نواهای شیراز شرکت کنند.

انتهای پیام/

۱۲ بهمن ۱۴۰۱ ۱۲:۱۳

اظهار نظر

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز:
 
نام فرستنده:
پست الکترونیک: *  
نظر: *
 
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  


کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) می‌باشد.