به گزارش ستاد اطلاعرسانی بیستمین دوره جشنوارههای ملی و بینالمللی فرهنگی و هنری امامرضا(ع)، مرتضی سعیدی زاده ظهر امروز دوشنبه در نشست خبری دوزادهمین جشنواره ملی سرود رضوی، اظهار داشت: محوری ترین ماموریت بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، احیای امر اهل بیت (ع) در زیست بوم فرهنگ و هنر ایران اسلامی و حوزه بین الملل است، یعنی محاسن کلام اهل بیت(ع) را در معرض عموم جامعه قرار داده و زیبایی های این کلام را از سراپرده هنر و رسانه به جان و دل مخاطب بکشانیم.
وی افزود: نگاه بنیاد یک نگاه حرفه ای با اصحاب رسانه جهت رساندن پیام گوهربار ائمه معصومین(ع) و به ویژه امام رضا (ع) به فضای کنونی جامعه است.
مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) با بیان اینکه 19دوره از جشنواره امام رضا(ع) از سال 81 تا کنون برگزار شده است،گفت: در طی این سالها بالغ بر هشت میلیون و پانصد اثر برگزیده به آستان مقدس امام رضا(ع) ارسال شده است که با توجه به این آمار، می توانیم بگوییم که جشنواره امام رضا(ع) عمومی ترین جشنواره ملی و هنری کشور بوده و در این راستا از تمامی ظرفیت های فرهنگی و هنری و مردمی برای عرض ارادت به آستان مقدس امام رضا(ع) بهره گرفته است.
سعیدی زاده خاطرنشان کرد: تخصصی کردن و حرفه ای کردن جشنواره از مهمترین اهداف و نکات کنونی بنیاد است؛ بدین معنا که صاحبان اندیشه و خرد جریان جنشواره را تایید کرده و عموم مردم از محصولات جشنواره بهره مند شوند تا بتوانیم شاهد تولیدات اثرات فاخر و تاثیرگذار در کشور باشیم.
وی ادامه داد: طرح تحولی جشنواره امام رضا(ع) از حدود 4 ماه قبل آغاز شده و بر این اساس بخش هایی از جشنواره های گذشته در بسته ای مجزا به نام "رویدادها و پویش ها" آماده شده است.
مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) با بیان اینکه جشنواره امام رضا(ع) هم جنبه رقابتی داشته و هم هدف تولید محصول برای عموم جامعه را دنبال می کند، اظهار داشت: پس از برگزاری اختتامیه جشنواره، به بررسی میزان محصولات تولیدی و ابعاد اثرگذار آن بر جامعه خواهیم پرداخت.
سعیدی زاده افزود: شورای سیاست گذاری جشنواره ملی سرود رضوی متشکل از وزارت ارشاد، وزارت آموزش و پرورش، بنیاد فرهنگی و هنری امام رضا (ع) و همچنین ادارات کل آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان است که جشنواره را به صورت کاملا حرفه ای برگزار خواهند کرد.
مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) یادآور شد: برای برگزاری هرچه باشکوه تر جشنواره، از داوران شاخص ملی در حوزه رسانه و هنر استفاده شده است و جوایز این دوره نیز نسبت به سالهای گذشته ارتقاء یافته است.
سعیدی زاده با اشاره به برگزاری رویدادهای جانبی این جشنواره، گفت: از روز گذشته یک دوره آموزشی ۴۸ ساعته با حضور بیش از 60 نفر از مربیان سرود از ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور با هدف تقویت ابعاد تکنیکی و معرفت شناختی گروه های سرود در شهر گرگان برگزار شده است.
وی افزود: همچنین در حوزه تولیدات محصول این جشنواره، آلبوم های تولید شده در انتهای جشنواره در اختیار عموم قرار گرفته و از ظرفیت های گروه های سرود نیز در محافل عمومی به صورت اجرای زنده استفاده خواهیم کرد.
مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: جشنواره امام رضا(ع) امسال با 16 عنوان برگزار می شود که از 13 آذرماه نشست های خبری این جشنواره ها در 6 استان برگزار شده است.
انتهای پیام/