دبیر دومین همایش ملی گفتگو و مناظرات رضوی از انتخاب هیئت علمی و اعضای اتاق فکر دومین دوره این همایش خبرداد.
به گزارش واحد خبر و اطلاع رسانی بنیاد بین المللی امام رضا (ع) در استان اردبیل، سیدناصر اسحاقی دبیر دومین همایش ملی گفتگو و مناظرات رضوی گفت: فراخوان همایش ملی علمی پژوهشی گفتگو و مناظرات رضوی در 20 محور با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ نورانی و کمال آفرین رضوی منتشر شده است.
وی با اشاره به اینکه محمد نریمانی، بهنام صحرانورد، اسحق رسولی، بیوک جامعی، حجت الاسلام ابراهیم پور حسین فر، نادر سقا، علی طالعی، کریم حاجی زاده و سعید نوریان به عنوان اعضای اتاق فکر این همایش انتخاب شده اند ، افزود :حجت الاسلام ابراهیم پور حسین فر به عنوان دبیر تخصصی و سعیدنوریان هم به عنوان دبیر اجرایی این همایش انتخاب و انتصاب شدند و نشست های این اتاق بزودی برگزار می شود.
این مقام مسئول با اعلام این مطلب که محققان و و پژوهشگران سراسر کشور می توانند آثار خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند، افزود: علاقمندان برای اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اینترنتی www.ardebil.shamstoos.ir و یا www.ardebil.farhang.gov.ir مراجعه کنند.
دبیر دومین همایش ملی گفتگو و مناظرات رضوی، اظهار داشت: فائزه عظیم زاده اردبیلی، محمد نریمانی، بهنام صحرانورد، اسحق رسولی و حجت الاسلام ابراهیم پور حسین فر نیز به عنوان اعضای هیئت علمی این همایش انتخاب شدند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به اینکه جوایز ارزنده ای همراه با تندیس همایش و لوح تقدیر به پژوهشگران برتر اهدا خواهد شد، ادامه داد: آخرین مهلت ارسال آثار تا اول شهریور ماه سال 1395 و زمان همایش نیز مهر ماه سال 95 برگزار خواهد شد.
وی با بیان این مطلب که سامانه پیامک 20003767 آماده ارائه اطلاعات بیشتر به پژوهشگران و محققین است، یادآور شد: آثار برگزیده در قالب کتابی چاپ و برای شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.
|