به گزارش واحد خبر و اطلاع رسانی بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، حجت الاسلام دکتر هادی شهاب بیان کرد: برای داشتن نگاه متفاوت به مقوله پژوهش در ابتدا باید تعریف دقیقی از آن ارائه دهیم و مبنا را بر این بگذاریم که مقاله ای یک پژوهش واقعی است که فرد در تحقیقات خویش به نتیجه جدیدی رسیده باشد نه اینکه مجموعه نظرات چند نفر را در قالب مقاله به عنوان پژوهش ارائه دهد.
وی افزود: هرچند باید برنامههای علمی به ویژه همایشهایی مانند همایش پژوهشی حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) به لحاظ فرم و شکل ظاهری بی نقص باشد ولی این مسئله نباید ما را از توجه به محتوا که از اهمیت بیشتری برخوردار است غافل کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند اظهار کرد: فاصله گرفتن از زرق و برقهای ظاهری در برگزاری همایشها و توجه دادن افراد به معنای حقیقی پژوهش بی شک بر بار علمی همایش ها و همچنین برنامه ای که مزین به نام فرزند امام موسی الکاظم(ع) میافزاید.
شهاب برگزاری همایش پژوهشی امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع) را فرصتی مناسب برای شناساندن شخصیت امامزادگان دانست و عنوان کرد: برای اینکه مسلمانان دیگر نقاط دنیا و حتی غیر مسلمانان با سیره و روش زندگی ائمه(ع) و امامزادگان آشنا شوند ضرورت دارد نتایج این همایش از طُرق مختلف نشر یافته و در واقع انتقال اطلاعات به درستی صورت پذیرید.
وی یادآور شد: اگر میخواهیم همایشی متفاوت از دیگر برنامهها داشته باشیم باید از کلیشه ها عبور کرده و با طرحی نو برای رسیدن به اهدافمان که همان شناخت دقیق سیره و سبک زندگی حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) برنامه ریزی کنیم.
یادآور می شود؛ همایش علمی پژوهشی امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع) از سری برنامه های دوازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) همزمان با ایام دهه کرامت دراستان خراسان جنوبی برگزار می شود.